ΕισαγωγήΑς σταματήσουμε για μια στιγμή και ας δούμε τον εαυτό μας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία.

Από καιρό σε καιρό και παρά τις προσπάθειες μας, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αρνητικά συναισθήματα που κατακλύζουν την ζωή μας όπως, άγχος, φόβος, απογοήτευση, απάθεια και θυμός. Ακόμη και όταν έχουμε προβληματικές σχέσεις με την οικογένειά μας η στο περιβάλλον εργασίας. Όταν η μοίρα μας οδηγεί σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις ή ακόμη και σε προβλήματα υγείας ακόμη και σε βαρεμάρα εξαιτίας της ρουτίνας…
Κάποιες φορές όλοι μας αισθανόμαστε χαμένοι μέσα σε αυτή την ζωή και αισθανόμαστε την ανάγκη για υποστήριξη μέσα από σοφά λόγια, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε την κατάσταση από άλλη οπτική γωνία. Μπορεί να είναι μια κουβέντα με έναν πνευματικό άνθρωπο τον οποίο σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε. Μπορεί ακόμη να επιλέξουμε να περάσουμε μόνοι μας κάποιες στιγμές σε δάσος, λίμνη η ακροθαλασσιά για να μπορέσουμε να ακούσουμε την καρδιά μας η οποία θα σου πει πράγματα που δεν περίμενες να ακούσεις ποτέ και να εκπλαγείς.
Σε αυτή την σελίδα σου δίνουμε την δυνατότητα να διαβάσεις τέτοιες ιστορίες που θα σε εμπνεύσουν και θα σε ενδυναμώσουν. Κάποιες από αυτές θα σε ενθαρρύνουν να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να πιστέψεις στην ζωή, να αποκτήσεις εμπιστοσύνη αλλά και να μην παραδοθείς ποτέ.   Μας διδάσκουν να δούμε την μοναδική ομορφιά της μαγείας αυτό του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε και μας περιβάλει με ομορφιά και δείχνουν ποιες είναι οι πραγματικές αξίες στις οποίες αξίζει να πιστέψουμε και να κατακτήσουμε.
Εμπνεόμαστε από την δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος στο πώς να γίνουμε καλύτεροι, ευαίσθητοι, αγαπητοί και συμπονετικοί.
Τελικά, αυτές οι ιστορίες θα μας βοηθήσουν να νοιώσουμε αρμονία με τον κόσμο που μας περιβάλει αλλά και πραγματική χαρά και γαλήνη μέσα μας.